Hej hopp!

Nu gästbloggar Jag och min kära arbetspartner Johanna berglövs bloggen!

Vi vill bara framföra till alla att under dom här mellan dagarna kommer vi stå på Berglövs och sälja våra underbara silver smycken som vi tillverkar själva för hand! Det är ett UF företag som vi har inom skolan och vi har alltså bestämt oss att tillverka och sälja silversmycken – både armband och halsband i två olika designer 🙂

När sedan UF året är slut så kommer vi ge alla våra pengar vi tjänat in under året till Hjärtebarns fonden. I Lisas namn.

För att ni ska få en liten mer inblick om vem lisa var och varför vi ska ge pengarna just till hjärtebarns fonden så ska jag förklara lite här.

Lisa var min arbetspartners bästa vän som väntade på ett nytt hjärta men tyvärr som många andra barn så hann hon inte få något, utan hon dog i väntan på ett nytt. strax innan så öppnade hon en fond för sina egna sparpengar där alla pengarna går till Hjärtebarns fonden, och därför vill vi ge alla våra pengar som vi tjänar in dit. Vi kommer ge pengarna i hennes namn.

Förutom att få vara ägare till ett väldigt fint silversmycke så kommer du också ha varit med och bidragit med pengar till Hjärtebarns fonden! – Alla kan inte göra allt, men alla kan göra något.

Tänkte dra lite snabbt om vad Hjärtebarns fonden gör:

De ger stöd till både forskning och utveckling kring medfödda hjärtfel och till familjer som har, eller har mist ett barn med hjärtfel. De ger även bidrag till lägerverksamheter och sammankomster för hjärt- barn och ungdomar och deras familjer.

Hoppas vi ses i butiken! / Viktoria & Johanna , Create life UFsmiley