Du som läser vår blogg får erbjudanden som inte syns i vår butik. Hemliga erbjudanden skulle man kunna sträcka sig till att säga! När du talar om för oss att du läser vår blogg ger vi dig 30% på Fårskinstofflor från Shepherd. Som faktiskt är den absolut vanligaste julklappen som köps hos oss. För vem vill inte ge en frusen mormor ett par supermjuka fårskinnsttofflor att mysa i till melodikrysset en kulen lördagsmorgon? Eller Shepherds nya modell SLIPPER LINA, en sportig snygg modell som är snäppet elegantare än den klassiska toffeln. Passar utmärkt på fötterna framför öppna spisen i ett vitt hem alá Lexington…

På den omåttligt populära Pandoramodellen från Ten Points gör vi också ett ‘hemligt’ erbjudande bara för våra bloggläsare. Berätta för oss att du läser vår blogg så får du köpa Pandorastöveln för 999:- istället för 1199:-

God Jul så länge!

/erika