Idag har vi varit otroligt välbemannade, två praktikanter, en chef och så vi två vanliga anställda! Vi har förberett erbjudanden inför fars dag på söndag, (ni kommer väl ihåg pappas dag?) provat och lärt oss om vår nya superstövel Ice-fighter från Viking och sålt en massa skor. Ice-fighter är för övrigt den roligaste skon i butiken just nu, den ser ut som en kroppsdel från stenmannen i Fantastic Four. Materialet är Light Weight PU (polyuretan) som består av miljontals luftbubblor som gör materialet mycket lätt och mjukt och isolerande upp till -40 grader. Planerar du att åka skoter och/eller pimpla i vinter ska du defenitivt ägna en stund åt att kika på denna oslagbart rejäla stövel. Nu närmar sig klockan 19 och vi ska stänga butiken för denna fredagkväll. Trevlig helg! Hoppas vi ses. /Erika & Viktoria